Вітаємо вас, Гость | Вихід
Зробити стартовою | RSS
ОсновноеО сборнойЧемпионатыУкраинаСоставО сайтеИнтересное
Новости футбола

Главная » 2009 » Декабрь » 24 » ЄВРО-2012™ освітлює Україну


23:30
ЄВРО-2012™ освітлює Україну
Після того, як 14 грудня офіційний логотип, унікальний дизайн і слоган ЄВРО-2012™ були презентовані в Києві, аналогічні заходи пройшли в інших приймаючих містах турніру. Першим в Україні, 16 грудня, естафету у столиці прийняв Донецьк, 18-го до святкового дійства долучився Харків, а завершилися торжества 21-го числа у Львові, повідомляє офіційний сайт УЄФА( http://www.uefa.com).



Лазерне шоу під снігом

Незважаючи на вітер і сніг, увечері 16 грудня мешканці Донецька зібралися біля Театру опери та балету ім. Анатолія Солов’яненка, де їх привітали перші особи міста й області, а також інші місцеві керівники, безпосередньо задіяні у підготовці регіону до ЄВРО-2012™. Кульмінацією свята стало лазерне шоу та поява логотипа турніру, спроектованого на фасад театру. Мер міста Олександр Лук’янченко ще раз привітав земляків із тим, що Донецьк здобув право приймати матчі ЄВРО-2012™, висловивши упевненість: чемпіонат буде проведений на найвищому рівні. «Я бачу на ваших обличчях посмішки й радість, − звернувся до численних глядачів директор ЄВРО-2012™ в Україні Маркіян Лубківський. − Упевнений, що і сам турнір, і заходи, які передуватимуть йому, запам'ятаються нам на все життя».



Подарунок від Платіні

Церемонію презентації логотипу ЄВРО-2012™, безумовно, запам'ятають і в Харкові, де офіційні заходи приймала Площа Свободи − один із найбільших майданів Європи. Футбольна квітка з українсько-польськими пелюстками та слоган «Творимо історію разом» з'явилися на стіні будинку банку «Надра». Свідками цієї події стали щонайменше п'ять тисяч глядачів, які не злякалися 20-градусного морозу. «До Харкова завітало свято великого футболу. Я гордий за наше місто і запрошую всіх до нас у гості в 2012 році!», − наголосив мер Михайло Добкін. Учням «Авторської школи Бойка», які надсилали президенту УЄФА листи з проханням надати Харкову право прийняти матчі ЄВРО-2012™, міський голова вручив подарунок від Мішеля Платіні − футбольний м'яч.



Об'єднуюча роль футболу

Презентація символіки турніру у Львові почалася з вогняного шоу та виступу акторів театру «Воскресіння». Під акомпанемент феєрверка трупа представила численним глядачам сцени зі спектаклів «Глорія», «Ромео та Джульєтта». Публіка захоплено спостерігала, як у фіналі дійства логотип ЄВРО-2012™ заграв барвами на фасаді Театру опери й балету ім. Соломії Крушельницкої. «Робота португальських дизайнерів справила на всіх дуже сильне враження, − відзначив творців логотипа мер Львова Андрій Садовий. − Два бутони, що символізують приймаючі країни, і футбольний м'яч ростуть на одній стеблині. Футбол, чемпіонат Європи дійсно об'єднують Україну й Польщу».
Просмотров: 1377 | Добавил: football | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Предыдущий матч

Обсудить
Мини чат
200
Лутчые пользователи

football
football
Репутация: 0
Коментариев: 3
Форум: 22

Ukrain_fan
Ukrain_fan
Репутация: 0
Коментариев: 0
Форум: 8

andrey1
andrey1
Репутация: 0
Коментариев: 0
Форум: 2

SAshoK
SAshoK
Репутация: 0
Коментариев: 0
Форум: 1

NikitosAMI
NikitosAMI
Репутация: 0
Коментариев: 0
Форум: 1
Категории новостей
Евро 2012 [2]
Матчи сборной [1]
Интервью [4]
Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Новости
Следующий матч

Обсудить
Чемпионат Украины

Мини профиль

Логин:
Пароль:
Бомбардиры

Опрос

Оцените выступление сборной на ЧМ 2010
Всего ответов: 60
Случайная графика

Livescore
Создать бесплатный сайт с uCozВсе права сайта защищены. При использовании материалов ссылка на сайт обязательна .Livescore